Oversikt over Kaspersky-appen

Velkommen til Kaspersky-appen! Vi har plassert alle våre beste teknologier på samme sted for å hjelpe deg med å holde Android-enhetene dine trygge. Appen er fullpakket med funksjoner designet for å gi uslåelig sikkerhet og personvern samtidig som den hjelper til med å øke enhetens hastighet og ytelse.

Kaspersky-appen inkluderer premium-apper og -funksjoner designet for å fungere vakkert på Android-enhetene dine. Fra viktige sikkerhetselementer som anti-phishing og svake innstillinger skanning til utvidede personvernverktøy som passordadministrasjon, VPN og datalekkasje brikke, til hastighets- og ytelsesforsterkere som opprydding av ubrukte apper og batterisparing.

Applikasjonen tilbyr en rekke planer for å møte dine behov. Følgende funksjoner er tilgjengelige som en del av Kaspersky-appen for alle abonnementer.

Funksjoner og abonnementer i Kaspersky-appen

Funksjon

Standard

Plus

Premium

Sikkerhet

Antivirus

Ja

Ja

Ja

Automatisk antivirus

Ja

Ja

Ja

Hvor er enheten min

Ja

Ja

Ja

Anropsfilter

Ja

Ja

Ja

Sikker surfing

Ja

Ja

Ja

Sikre meldinger

Ja

Ja

Ja

Sikker QR skanner

Ja

Ja

Ja

Personvern

Kontroll for identitetstyveri

nei

nei

Ja

Datalekkasjekontroll

Ja

begrenset

Ja

Ja

Personvern på sosiale medier

nei

Ja

Ja

Kaspersky VPN

Ja

begrenset

Ja

Ja

Applås

Ja

Ja

Ja

Kaspersky Password Manager

nei

Ja

Ja

Ytelse

Mine apper

Ja

Ja

Ja

Skanning etter svake innstillinger

Ja

Ja

Ja

Nettverk

Usikret Wi-Fi-gjenkjenning

Ja

Ja

Ja

Smart Home Monitor

nei

Ja

Ja

Ekstra verktøy

abonnementsadministrasjon

Ja

Ja

Ja

Rapporter

Ja

Ja

Ja

Støtte

Svar på ofte stilte spørsmål

Ja

Ja

Ja

Applikasjonskonfigurasjontip

Ja

Ja

Ja

Støtte fellesskapet

Ja

Ja

Ja

Premium kundestøttetjenester

Premium kundestøttetjenester

nei

nei

Ja

Merk at noen planer bare dekker én enhet. Med slike planer vil du ikke kunne installere og logge på My Kaspersky-kontoen din ved å dele en lenke eller QR-kode med andre enheter. Link og QR-kodedeling er kun tilgjengelig for planer med flere enheter.

Hvis du allerede har et abonnement på Kaspersky Sikkerhetssky, kan du fortsatt bruke det i Kaspersky-appen.